Conference League

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η φωνή και το πάθος αρκούν για να μετατρέψουν τον 12ο παίκτη μας, σε MVP»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τη συμπεριφορά των οπαδών στην επερχόμενη ρεβάνς με τη Χαρτς.

Ένα θετικό αποτέλεσμα ενάντια στη Χαρτς θα στείλει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, με τη ρεβάνς της Τούμπας την Πέμπτη (31/08) να είναι κρίσιμη με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ζητά προσοχή από τους οπαδούς της.

Με ανακοίνωσή τους, οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου του Βορρά» ανέφεραν πως υπάρχει κίνδυνος κλεισίματος της Θύρας 4 σε περίπτωση συμπεριφορών που δεν συνάδουν με τους κανονισμούς της UEFA.

Αναλυτικά:

Ένα βεγγαλικό ή laser, μια κροτίδα ή πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο, οτιδήποτε δεν συνάδει με τους κανονισμούς της UEFA, αρκούν για να επιφέρουν τις ήδη γνωστές κυρώσεις.

Συγκεκριμένα, αφορούν το κλείσιμο της Θύρας 4 τουλάχιστον για ένα παιχνίδι ή και όλων των κερκίδων, όπως μας έχει επισημανθεί προφορικά. Η άψογη στάση όλων στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα, επιβεβαίωσε πως η φωνή και το πάθος αρκούν για να μετατρέψουν τον 12ο παίκτη μας, σε MVP.

Η πρόκριση επί της Χαρτς θα σηματοδοτήσει το οριστικό check-in για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League 2023-24, ας το χαρούμε όλοι μαζί, χωρίς να υπονομεύσουμε την συνέχεια του ταξιδιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x